Henrik Ibsen til Nova Vista

6.7.2022
2 minutter å lese

Reklamebyrå får Henrik Ibsen på kundelisten: - En drømmekunde

Ahead-byrået Nova Vista skal bistå Det Norske Ibsenkompaniet med å gjøre Henrik Ibsen mer tilgjengelig innenfor og utenfor landets grenser.

Silje Grønli og Kåre Conradi

Rådgiver og kundeansvarlig i Nova Vista, Silje Grønli, ser frem til å jobbe med Det Norske Ibsenkompaniet og Kåre Conradi.

- For meg er dette en drømmekunde. I tillegg til å tilgjengeliggjøre Ibsen ytterligere for folk i vårt langstrakte land, skal vi også bistå med å bringe han ut i verden. Vi har fått ansvaret for å både spre det glade budskap på sosiale medier og på redaksjonell plass, sier hun.

Det er Conradi som har stiftet kompaniet. Målet er å bruke Ibsen til å bygge bro mellom norske og utenlandske krefter.

- I Norge er Ibsen en sterk merkevare, og vi ser et stort potensial i å tenke internasjonalt. Vi har hentet inspirasjon fra The Royal Shakespeare Company og The Globe i London. Vi jobber nå med å lage et tilbud med Ibsen i sentrum rettet mot barn og unge. At Nova Vista nå skal hjelpe oss med å få ut budskapet nasjonalt og internasjonalt er vi veldig glade for, sier han.

Espen Hermansen, daglig leder i Nova Vista, sier han er veldig fornøyd med å få kompaniet i porteføljen.

– Det er selvsagt stas å få selveste Ibsen på kundelisten. Det er vel ikke så mange byråer som kan skryte av nettopp det? Ikke minst viser det mangfoldet i Nova Vista, samtidig som det bidrar til å styrke byråets satsning på PR og innholdsmarkedsføring, sier han.

Ibsenkompaniet hadde sin andre produksjon i London i 2022, og jobber nå med flere spennende prosjekter innen alt fra AR, tegnefilmer, barnebøker og Ibsen-dokumentarer.

Kontakt oss

Tusen takk!

Din henvendelse har blitt mottatt. Vi tar kontakt snarest.
Oops! Noe gikk galt... Vennligst oppdater siden å prøv på nytt.