FROKOSTMØTE

Fra markedsføringsteori til innholdsstrategi

16. november kl 08:30 - 10:00 hos oss i Telegrafen - Kongens gate 21

Det enkle er ofte det beste, og på dette frokostmøtet gjør vi det derfor enkelt. Vi gir deg våre beste tips til hvordan du kan bygge en praktisk og operativ innholdsstrategi. En modell som passer for alle kanaler – fysiske og digitale, egne og fortjente og i internkommunikasjonen. Og ikke minst – hvordan måle og planlegge på tvers av kanalvalget.

Espen Hermansen, daglig leder i Nova Vista, vil basert på den siste markedsteoriforskningen snakke om hva du som markedsfører bør vite og ta hensyn til i planleggingen. Seniorrådgiver Binta Hammerich følger deretter opp med en konkret plan for hvordan du bygger opp strategien. Vi gleder oss til å se deg.
Meld deg på her!

Program

08:30 - 09:00
Kaffe og frokost
09:00 - 09:30
Hvordan bygge store merkevarer
Espen Hermansen

Espen er daglig leder i Nova Vista og styreleder i datterselskapet Varejo. Espen har bred erfaring fra byråverdenen og har jobbet som rådgiver for en rekke av Norges største merkevarer og organisasjoner. Han har nylig også gitt ut Gründerboka som er en bok for de som ønsker å starte og drive eget selskap, med temaer innen blant annet markedsføring, innovasjon, økonomi og ledelse.
09:30 - 09:50
Innholdsstrategi for kommunikasjonsavdelinger
Binta Hammerich

Binta er seniorrådgiver i Nova Vista og har bred erfaring fra kommunikasjonsbransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Hun har vært med å løse kommunikasjonsoppgaver for kjente merkevarer både for byrå og fra kundesiden. Binta har tidligere vært ansvarlig for den internasjonale bransjeorganisasjonen ICCO (International Communications Consultancy Organisation), og hatt ansvar for Creative Effectiveness og PR Lions-kategoriene for Cannes Lions International Festival of Creativity.
09:50 - 10:00
Diskusjon og spørsmål fra salen

Sted

Kongens gate 21A, 0153 Oslo (Telegrafen, inngang fra Prinsens gate vis-a-vis Steen & Strøm)
Tid: 16. november 2022 kl 08:30 - 10:00

Meld deg på her!