12.9.2022

Stjernesigneringer for Nova Vista

Nova Vista har æren av å styrke laget ytterligere med seniorrådgiverne Terje Gulbrandsen og Victoria Bryde. Begge kommer fra byrået Mad Communication hvor førstnevnte har vært partner og byråleder, mens Victoria har jobbet som seniorrådgiver.

5.9.2022

Separert kommunikasjonsduo finner tonen på nytt i Nova Vista

Spennende kunder, hyggelige kolleger og eget sjokoladeskap var det som skulle til for at Anette Johnsrud Larsåsen og Binta Kristin Hammerich på nytt skulle finne sammen. Denne gangen som seniorrådgivere i kommunikasjonsbyrået Nova Vista.

6.7.2022

Henrik Ibsen til Nova Vista

Ahead-byrået Nova Vista skal bistå Det Norske Ibsenkompaniet med å gjøre Henrik Ibsen mer tilgjengelig innenfor og utenfor landets grenser.

31.1.2022

Prisbelønt designer på laget

Kennet Lauveng har takket ja til rollen som designer i Nova Vista. Han har mesteparten av sitt yrkesaktive liv jobbet som designer for VG. Kenneth har vunnet en rekke priser, eksempelvis i fjor da han vant prisen «Årets avisførsteside» under Medieprisene.

26.1.2022

Takker ja til toppjobben i Ahead-byrå

Etter å ha fungert som konstituert daglig leder i Nova Vista og leder av datterselskapet Retail House siden i sommer, tar Espen Hermansen nå rollene på fast basis. – Dette er rett og slett skikkelig moro, sier Espen Hermansen i en melding. Han tiltrådte stillingen som daglig leder på fast basis fra 1. januar, og sier at han ikke var i tvil da muligheten åpnet seg.

5.1.2022

Voldstolkning av Vigelandsparken har blitt sett over 1,3 millioner ganger

Byråene Hyper og Nova Vista samarbeidet for å øke oppmerksomheten rundt Volds- og overgrepslinjen, For å skape oppmerksomhet om problemet og kjennskap til VO-linjen, har Hyper og Nova Vista slått hodene sammen for å tolke skulpturene i Vigelandsparken. Flere av skulpturene fikk plaketter som beskriver situasjonen skulpturene kunne vært i. Voldstolkning av Vigelandsparken har blitt sett over 1,3 millioner ganger.

8.12.2021

Tør å si ifra om det du ser

I løpet av en 3 minutter og 16 sekunder lang norsk nyinnspilling av Suzanne Vega sin 80-tallsbanger «Luka», formidler Ingebjørg Bratland budskapet for årets «Taushet tar liv»-kampanje på ekte telemarksmål. Ingebjørg Bratland, sammen med produsent Espen Lind, sa ja til å bidra i kampanjen. Det gjorde også Suzanne Vega. Resultatet ble både låt og musikkvideo, som ble sluppet på Spotify, YouTube, radio og sosiale medier. I år har Hyper også fått god hjelp fra søsterbyrået Nova Vista, som har stått for PR-arbeidet rundt kampanjen

2.12.2021

Petter og Vendela skal dele bort traktor til gifteklart par i ny kampanje

I den nye kampanjen, som frontes av kjendisparet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, letes det etter et bondepar som skal gifte seg. Ett par skal tildeles en Kubota M6 til bruk i et år. Kjetil Nilsson, daglig leder i Kubota-forhandleren Nellemann Machinery, sier i en pressemelding at kampanjen er en del av langsiktig samarbeid med Nova Vista for å bygge Kubota-merkevaren i Norge.

28.11.2021

Define - 20 år!

I 2022 fyller Orklas hårpleieserie Define 20 år og Nova Vista har fått jobben med å utarbeide jubileumskampanjen.- Dette er en kunde som passer byråets profil midt i blinken. Vårt fokus ligger på interaksjon, kommunikasjon og rådgivning, og her får vi virkelig brukt alle elementer. Det er en kampanje der vi tar tak i store deler av den komplette kundereisen, sier daglig leder Espen Hermansen i Nova Vista.

25.11.2021

Ingebjørg Bratland tolker Suzanne Vega i kampanje mot vold i hjemmet

Ingebjørg Bratland tolker Suzanne Vega i kampanje mot vold i hjemmet. Det er Hyper og Nova Vista som står bak markedsførings- og kommunikasjonsarbeidet.

12.7.2021

Nova Vista lager traktor-PR med Petter Pilgaard

Kubota er en av verdens største traktorprodusenter og har over 40.000 ansatte over hele verden med hovedkvarter i Japan. Traktorprodusenten har nå valgt Nova Vista som sitt PR-byrå i Norge. Lederen for PR- og innholdssatsningen i Nova Vista, Petter Gjelsnes kaller Kubota en drømmekunde

23.6.2021

Daglig leder i Nova Vista slutter, men arvtageren er allerede klar

Stig Ove Gulbrandsen forlater rollen som daglig leder i Nova Vista, og trekker seg ut av kommunikasjonsbransjen ettersom han har fått sjefsjobb i Autopay. Det er Espen Hermansen, som nå kommer fra stillingen som seniorrådgiver og som tidligere var daglig leder i Fresch Thinking, som overtar sjefsrollen i Nova Vista